top of page

Daddy FeTISH Girls

Moja nedavna tema na instagramu bila je Lolly - Dolly Girl tema. Crtala sam neke totalno crveno-roze (ne nose samo koze) ilustracije, upakovane sa vintage muzikom.

Često me pitaju ljudi odakle dolaze te ilustracije i teme, ja uvek odgovorim da me muzika stalno prati, pa otuda valjda i svi ti crteži. Istini za volju, ova tema mi je posebno draga, jer je pomalo trashy wierdo, o curama koje imaju tog jednog tipa koji je The Daddy, jer Daddy sve radi tako sjajno, dok su svi ostali samo Boys. Još ako je Daddy zapravo Sugar Daddy, svi snovi ove cure biće ostvareni.

Iako ne volim priču Lolita, jer mi je pretužna do granice sa užasom, estetika koju prati mit o Loliti je nešto očaravajuće, gotovo evergreen u modi, ja lično volim sve to u kombinaciji sa pomalo kostimiranog mraka i naravno leopard printom, divnim plišanim sofama, i koktelom sa trešnjicom. Crvene naočari, lizalica, crna haljina sa belom kragnicom, platforme, šljokice - HELLO!!!! Dakle outfit za za padanje u nesvest. Danas je taj Dolly Look posebno aktuelan u nekom normalnijem delu sveta od ovog našeg koji malo više ceni neku alternativnu i underground kulturu, ali uvek se možemo uzdati u fetish underground scenu našega grada, koji sa dolaskom nekih mladjih cura osvežava ovu našu pomalo u devetestima zapelu sredinu.

Jedno od takvih mesta je definitvno dekadentno čudo od bara Guvernanta Bar, molim vas zapratite ovo mesto ili se častite uskoro maestralnim koktelima koje tamo služe. Guvernanta Instagram


Slede crteži i mini play lista koja mi je bila inspiracija za ove Razzle Dazzle ilustracije.











bottom of page